Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις για τον ΟΑΕΕ

Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις για τον ΟΑΕΕ
Οι προσπάθειες για αποτροπή κατασχέσεων σε οφειλέτες του ΟΑΕΕ φαίνεται ότι δεν ευοδώθηκαν αφού το πρώτο ειδοποιητήριο του ΚΕΑΟ που ενημερώνει σχετικά έφθασε στα χέρια οφειλέτη του οργανισμού. Οι εξελίξεις δείχνουν να δικαιώνουν την ανησυχία των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ που "έβλεπαν" τα χειρότερα να έρχονται μετά τις εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ

Οπως σημειώνει ο συντονιστής της πρωτοβουλίας για τον ΟΑΕΕ«Συμμετέχω και γω η ισχύς εν τη ενώσει» ΓΙώργος Φλωράς εντός των οφειλομένων στον ΟΑΕΕ βρίσκονται σειρά παράνομων ποσών όπως:

Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν παρείχε παράνομα ο ΟΑΕΕ για όσο διάστημα ο οφειλέτης χρωστάει εισφορές. Ετησίως το ποσό είναι περίπου 1.000€ συν τους τόκους.
Οι εισφορές έπρεπε να είχαν μειωθεί από το 2009 και παράνομα ο εκάστοτε Υπουργός Εργασίας τις κρατάει στο ίδιο επίπεδο με το 2009
Τα επιτόκια είναι παράνομα και υπερβαίνουν σημαντικά το ανεκτό επιτόκιο υπερημερίας
Είναι παράνομη η πολιτική του ΟΑΕΕ και του Υπουργείου Εργασίας και το γνωρίζουν πολύ καλά. Όμως παραδομένοι στους δανειστές συνεχίσουν.

Γνωρίζουν άριστα, προσθέτει ο επιχειρηματίας Γιώργος Φλωράς τη Γνωμοδότηση του κ. Μανιτάκη, γνωμοδότηση που έχει παραδοθεί στο γραφείο του Υπουργού Βρούτση ήδη από τις 17/2/2014 (δείτε εδώ τα αποδεικτικά πρωτόκολλα http://oaee1.blogspot.gr/2014/02/blog-post_17.html ).
Γνωρίζουν ότι ήδη έχουν εκδοθεί δύο δικαστικές αποφάσεις που αναγνωρίζουν την υποχρέωση του ΟΑΕΕ να παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψης τους οφειλέτες (άρα όταν δεν το έπραττε επειδή όφειλαν δεν οφείλει να ζητάει τα χρήματα).
Και όμως συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση, ως μια οργανωμένη εγκληματική συμμορία που επιθυμεί την μαζική αρπαγή περιουσιών και φυσική εξόντωση των μικρομεσαίων που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Τέλος καλεί όσους θεωρούν ότι έχουν δίκιο τους να δουν:
την Γνωμοδότηση Μανιτάκη στον ακόλουθο σύνδεσμο http://oaee1.blogspot.gr/2014/05/blog-post_31.html
την απόφαση του 66/2014 Διοικητικού Πρωτοδικείου Πάτρας στον ακόλουθο σύνδεσμο http://oaee1.blogspot.gr/2014/05/662014-1.html
την απόφαση 1246/2014 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας στον ακόλουθο σύνδεσμο http://oaee1.blogspot.gr/2014/05/1246-2014.html

Υπενθυμίζεται ότι μετά την παραλαβή χιλιάδων ειδοποιητηρίων από τον ΟΑΕΕ, πριν από μερικούς μήνες, ακολούθησε σωρεία καταγγελιών ως προς τον ΟΑΕΕ και τον Συνήγορο του Πολίτη.Οι ασφαλισμένοι αντιδρούσαν για το ύψος των οφειλών που διεκδικεί από τους ίδιους ο οργανισμός για το διάστημα που δεν έχουν καταβάλει τις εισφορές τους, καθώς όπως τονίζουν χαρακτηριστικά μέσα στην οφειλή περιλαμβάνεται και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την οποία ωστόσο δεν απολαμβάνουν όσοι δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ