Το bonus στους κατόχους απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ

Το bonus στους κατόχους απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ
Αν η έκπτωση των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ένα κίνητρο για να αγοράσετε τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ περιμένετε να ακούσετε και τη συνέχεια. Οι κάτοχοι τέτοιων καρτών αποκτούν πλέον και άλλα προνόμια...

Σύμφωνα με δηλώσεις της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας προχωρούν σε νέα συμφωνία βάση της οποίας οι κάτοχοι των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ θα έχουν πέρα από την ήδη ισχύουσα έκπτωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και επιπλέον έκπτωση σε κάθε επίσκεψή τους στην αγορά στου Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία του ΟΑΣΑ με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας εξασφάλισε στους κατόχους μηνιαίων και ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών, πέρα από την αναμενόμενη έκπτωση στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ και επιπλέον έκπτωση 5% σε αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη.

Στόχος φυσικά αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αυξήσει ο όμιλος ΟΑΣΑ τον τζίρο του στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών κάνοντάς τες περισσότερο ελκυστικές στην αγορά.

Η ανακοίνωση αυτής της συμφωνίας έγινε χθες σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν από κοινού ο όμιλος ΟΑΣΑ με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας υπό την παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κου Θ. Σκορδά και του προέδρου του ΟΚΑΑ κου Π. Σταμπουλίδη. Επιπλέον ανακοινώθηκε η δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας σύμφωνα με την οποία παραγωγοί, χονδρέμποροι και λιανοπωλητές θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τις τιμές και να κλείνουν τις ανάλογες συμφωνίες εξ αποστάσεως.

Θέλετε να δείτε και ποια κάρτα απεριορίστων διαδρομών σας συμφέρει; Κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ