Ποια κρίση ρε φίλε; Οι άλλοι αγοράζουν αυτοκίνητο αξίας 2,6 εκατ.ευρώ

Ποια κρίση ρε φίλε; Οι άλλοι αγοράζουν αυτοκίνητο αξίας 2,6 εκατ.ευρώ
Μετά από σχεδόν 12 μήνες από την επίσημη πρώτη της εντυπωσιακής Chiron, η Bugatti έσπευσε να ενημερώσει πως έχει ήδη δεχθεί παραγγελίες για το 50% της παραγωγής της νέου της μοντέλου. Μετά σου λέει κρίση!
Οι ιθύνοντες της Bugatti ήταν αποκαλυπτικοί, αναφέροντας με στόμφο πως όλες οι παραγγελίες του πανίσχυρου hypercar έγιναν μέχρι τώρα, παρότι οι υπερτυχεροί ιδιοκτήτες τους δεν βρέθηκαν ούτε λεπτό πίσω από το τιμόνι. Κοινώς ψώνισαν μόνο βλέποντας εικόνες ή συλλέγοντας πληροφορίες από τον τύπο! Η παραγωγή της Chiron, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Bugatti, δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 500 μονάδες, ενώ η τιμή του κάθε πολύτιμου και σίγουρα συλλεκτικού κομματιού, ξεκινά από τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ.

Από τις 250 παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα, το 37% προέρχονται από την Ευρώπη, το 30% από διάφορες περιοχές της Β. Αμερικής και το 26% κυρίως από χώρες της Μ. Ανατολής. Παντού υπάρχουν Κροίσοι…

Τώρα, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Bugatti παρουσίασε στο επιβλητικό της περίπτερο μια νέα ειδική έκδοση της Chiron στην απόχρωση του ομολογουμένως εντυπωσιακού μπλε, με τον κωδικό «Blue Royal».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ