To e-supermarket που κερδίζει μερίδια φέρνοντας τις σακούλες στην πόρτα μας

To e-supermarket που κερδίζει μερίδια φέρνοντας τις σακούλες στην πόρτα μας
Σε επέκταση του δικτύου διανομής της προχώρησε η e-fresh.gr προκειμένου να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση του καταναλωτικού κοινού και εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής.

Οι κάτοικοι μεγάλων επαρχιακών πόλεων μπορούν να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφωνικού κέντρου και να παραλάβουν την παραγγελία τους σε διάστημα 1-3 ημερών. Με τον τρόπο αυτό ακόμη περισσότεροι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στην ποικιλία και τις μοναδικές προσφορές που φέρνει η e-fresh.gr στην πόρτα τους

Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό super market με πάνω από 12.000 προϊόντα.

Στους πρώτους 8 μήνες λειτουργίας της έχει παραδώσει πάνω από 30.000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.

Η πορεία μέχρι τώρα του e-fresh είναι θετική, με τις πωλήσεις να σημειώνουν άνοδο κάθε μήνα. Όπως αναφέρει η εταιρεία, ένας από τους βασικούς λόγους προτίμησης των καταναλωτών φαίνεται να είναι η άμεση παράδοση των προϊόντων με ένα 70% των πελατών να επιλέγουν παράδοση την ίδια μέρα. Παράλληλα, από τα στοιχεία της εταιρείας προκύπτει πως όσοι ψωνίζουν, ξαναψωνίζουν, αφού το 75% των πελατών έχουν προβεί σε επαναλαμβανόμενες αγορές.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα, εντοπίζονται στις κατηγορίες του φρέσκου γάλατος, σε ψωμί του τοστ, σακούλες απορριμμάτων, προϊόντα μαναβικής, αλλά και προϊόντα υγιεινού snacking όπως οι μπάρες δημητριακών. Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι επίσης και η κάβα του e-fresh.gr με αυξημένες πωλήσεις σε κρασιά και μπύρες.

Ένα 10% των πελατών υποβάλλει την παραγγελία του μετά τις 10 το βράδυ, σε ώρες δηλαδή όπου τα παραδοσιακά καταστήματα είναι κλειστά, επιλέγοντας να παραλάβει ακόμη και το επόμενο πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ