Το iPhone 8 με λιγότερο “κυρτή” οθόνη από το Galaxy S7 Edge

Το iPhone 8  με λιγότερο “κυρτή” οθόνη από το Galaxy S7 Edge
Μέχρι σήμερα οι φήμες κάνουν λόγο ότι στο επόμενο iPhone η Apple θα χρησιμοποιήσει κυρτές οθόνες OLED, ή έστω σε ένα από τα iPhone που θα έρθουν φέτος. Τα ασιάτικα media έρχονται για μια ακόμη φορά να “επιβεβαιώσουν” ότι η Apple σκοπεύει να υλοποιήσει την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, του Nikkei Asian Review, το νέο iPhone 8 δεν θα έχει μεγάλη κυρτότητα στην οθόνη όπως τα Samsung Galaxy S7 Edge. Επίσης, αναφέρει ότι οι κυρτές άκρες θα είναι καθαρά διακοσμητικές και δεν θα προσφέρουν κάποια νέα λειτουργία.

“The curve will be gentler than screens in Samsung’s Galaxy S7 Edge handsets. This is partly due to the challenges of making curved glass covers to match screens”, αναφέρουν συγκεκριμένα οι πηγές. Αναφέρεται ότι η κυρτή οθόνη θα επιτρέψει μια ορατή περιοχή 5.2 ιντσών, θα κάνει το iPhone ακόμη πιο κομψό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε λειτουργίες όπως App Pinning ή Text Banners στις άκρες του κυρτού πάνελ, αφού αυτό θα προσφέρει μόνο ένα αισθητικό και καλύτερο αποτέλεσμα στο κράτημα. Το Nikkei προσθέτει ότι η Samsung θα είναι η αποκλειστική πάροχος των curved οθονών για τα νέα iPhone.

Εκτός από την νέα οθόνη και σχεδιασμό, η Apple αναμένεται να εισάγει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, πιο δυνατή αδιαβροχοποίηση, μια νέα function area στην οθόνη 5.8 ιντσών με τις 5.2 να είναι διαθέσιμες για χρήση, 3D Sensing χαρακτηριστικά στην μπροστά κάμερα και άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ